Vi ställde ut på Hobbymässan

Hobbymässan 2013
28-29 september
I slutet av september, den 28 och den 29 september visade vi upp oss för en mängd entusiastiska och trevliga personer på Hobbymässan i Frihamnen. Vi visade bland annat upp några av våra 3d-utskrivna modeller i både komposit och plast och hade även med oss vår lilla plastskrivare som vi visade hur den fungerade live för mässans besökare.

Det var väldigt många som ville veta mer om våra tjänster och arbetsmetoder, det var till och med en annan utställare som behövde hjälp med att reparera en av sina modeller, vilket vi själklart hjälpte honom med genom att rita en ny kugghjul i rätt storlek för att sedan skriva ut den på plats så att roboten kunde fungera igen.
På höger i bild ser man originalet som hade gått sönder och till vänster det röda kugghjulet som vi gjorde om.

bild_wordpress_hobbymassa2013_2

Tack till alla er som besökte oss! :)

 

Föregående Inlägg

© 2019 3D Skaparna Stockholm