Media Markt 30 maj till 1 juni 2014

Under helgen v.22, mellan den fredagen den 30 maj fram till söndagen den 1 juni har vi blivit inbjudna till Media Markts butik i Gallerian i Stockholm för att bland annat visa upp den nya tekniken med att skanna in en hel person för att sedan kunna erbjuda 3d-utskrifter direkt på plats(!).

Det kommer även finnas möjlighet att skanna in hela eller delar sin familj eller vänner som vi sedan sammanfogar till ett helt porträtt. Närmare än så kan du garanterat inte efterlikna verkligheten i sin fysiska form!

Vi kommer att ta med vår 3D-skrivare som skriver ut modeller i fullfärg vilket innebär att Media Markts kunder kommer att få ta med sig sin modell hem redan samma dag eller dagen därpå beroende på hur många personer som väljer att skanna in sig.

Vi har även sänkt priserna till eventpriser på 3d-figurerna så passa på att göra ett klipp och bevara din personliga profil eller varför inte bara köpa ett presentkort som du kan skänka bort till en vän eller närstående! Gå gärna in och läs mer på www.3dfigurer.se för att läsa mer om själva processen med att skanna in 3d-figurer, 3d-selfies eller vad man nu vill kalla det :)

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2019 3D Skaparna Stockholm