Friforms modellering består utav flera olika modellerings tekniker så som polygon modellering (även kallad mesh-modellering) och digital skulptering. Användningsområdet kan vara allt från realtids renderingar i en spelmotor, rendera fotorealistiska stillbilder eller för att skapa 3d-modeller för 3d-utskrift.

En digital 3d-modell består utav ett flertal plattor i form av ett rutnät i olika storlekar som bygger upp modellen. För att skapa en mjuk och följsam yta måste ett flertal små platta ytor kopplas samman förr att ge illusionen av att den exempelvis är rund. Fördelen är att man har större kontroll över ytans form men detta medför också att filerna lätt växer i storlek beroende på modellens komplexitet.

Vi kan hjälpa er ta fram modeller utefter bilder eller skisser eller till och med gemensam framtagning av just din 3d-modell i vår studio där vi med anvisningar från er tar fram 3d-modellen. För detta krävs det att vi bokar in en tid hos oss efter att vi fått en förfrågan från er via formuläret nedanför.

Offertförfrågan
Skicka gärna era skisser till oss så skickar vi en offert till er inom 24 timmar. Pris beräknas på estimerad arbetstid.

  Ditt namn: (obligatorisk)

  Företag: (obligatorisk)

  Organisationsnummer/personnummer: (obligatorisk)

  Din e-post: (obligatorisk)

  Telefonnummer: (obligatorisk)

  OBS! Storleken på din fil får vara max 9,5 MB!
  Bifogad Fil: ( F3D, WRL, OBJ, STP, STEP, STL, DWG, IGS, IGES, FBX, PDF, JPG och PNG)

  Ditt meddelande